Werken

Atriensis is een jong en dynamisch bedrijf. Met leuke collega's en een informele bedrijfscultuur. Binden en boeien staan centraal. Prima arbeidsvoorwaarden met een duurzame arbeidsrelatie als basis met een goede work-life balance. Dat blijkt onder meer uit de gezamenlijk lunch op alle kantoren, de eigen regie op werktijden en werklocatie inclusief thuis. Met daarnaast een uitgebreid intern opleidingsprogramma.

  1. Vacatures
  2. Atriensis Inhousedag

 Vacatures

Vacatures Amstelveen

Vacatures Eindhoven

Vacatures Zwolle

Per vacature vind je de contactgegevens voor de betreffende functie. Staat jouw functie hier niet tussen, maar denk je wel een bijdrage te kunnen leveren aan Atriensis? Bel dan voor een kennismakingsafspraak 040-7501515 of mail naar werken@atriensis.nl

 Atriensis Inhousedag

Wat:          Atriensis Inhousedag
Wanneer:  23 april 2018
Waar:        Kantoor Atriensis Eindhoven
Hoelaat:    14.45 - 17.30 uur

Tijdens de inhousedag bij Atriensis neem je een kijkje op ons kantoor in Eindhoven. Deze inhousedag is bedoeld voor alle geïnteresseerden met een hart voor bouwkunde, advisering verduurzaming of sociale huursector. Zo maak je kennis met Atriensis, neem je een kijkje achter de schermen en hoor je echte verhalen van onze medewerkers. Na een presentatie, rondleiding en ontmoeting met onze medewerkers, ga je in kleine groepjes aan de slag met een business case. Op deze manier ervaar je wat wij doen en hoe het is om voor Atriensis te werken. Uiteraard krijg je tijdens de netwerkborrel genoeg tijd om kennis te maken met onze collega's, zodat je de echte Atriensis verhalen te horen krijgt. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Ben jij benieuwd hoe het is om voor ons te werken? Op zoek naar een job? Geïnteresseerd in Atriensis? Schrijf je dan vóór 9 april in. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar m.maas@atriensis.nl t.a.v. Marloes Maas. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, geboortedatum, studierichting en een motivatie waarom je bij onze inhousedag aanwezig wil zijn.